Dirigent
Mark is als vaste dirigent werkzaam bij de symfonieorkesten Sjosjanim en Ad Hoc Orkest (Utrecht). Verder is hij dirigent van het Nijmeegs Blazersensemble. Zijn stijl kenmerkt zich door een aanstekelijke gedrevenheid, waarmee hij de musici inspireert en motiveert, om zo het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Momenteel volgt hij privélessen orkestdirectie bij Jurjen Hempel. Verder kreeg hij les van Jan Stulen en Antony Hermus.

Aankomend seizoen staan er weer prachtige werken op het programma zoals 'Symfonie nr.5' van Mendelssohn, 'Symfonie in c mineur' van Grieg, 'Vioolconcert nr. 1' van Bruch, 'Overtüre, Scherzo en Finale' van Schumann, 'Pelleas et Melisande' van Sibelius en 'Sigfried-Idyll' van Wagner.

Zeer bijzonder wordt de serie met Jong-Talent-concerten waarin Mark het Nijmeegs Blazers Ensemble dirigeert in Concertgebouw de Vereeninging in Nijmegen. In het eerste concert in januari 2018, staat naast 'Respiration Suite' van Jurriaan Andriessen en 'Serenade, opus 44' van Antonin Dvorak, het 'Vioolconcert' van Kurt Weill op het programma, met de jonge violiste Cecilia van Berkum in de hoofdrol. In het concert in juni dirigeert Mark 'Aubade' van Francis Poulenc, met de jonge pianist Martin Oei als solist. Verder op het programma 'Dixtuor' van Enescu en 'Symphony de chambre nr. 5' van Darius Milhaud.

Naast de vaste ensembles waar hij aan verbonden is, werkte Mark als repetitor bij Symfonieorkest Sonante, Arnhems Symphonie Orkest NOVA en het Utrechts Studenten Koor en Orkest (usko).

Van 2010 tot 2016 was Mark dirigent van de fanfare van OBK Otterlo en van 2003 tot 2012 was hij als artistiek leider en dirigent verbonden aan Het Edes Orkest.